Aktuálně není ve slevě
Přejít do sekce Hotová jídla a přílohy
Tento výrobek najdete v kategorii Lahůdky a podkategorii Hotová jídla a přílohy. Vybrat si můžete i z další nabídky značky Hamé.
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 688 kJ |
Energetická hodnota | 165 kcal |
Tuky | 11,2 g |
z toho nasycené | 3,3 g |
Sacharidy | 9,7 g |
z toho cukry | 0,4 g |
Bílkoviny | 5,9 g |
Sůl | 1,3 g |
Voda |
Uzené vepřové maso 25 % hm. (obsahuje solící směs: sůl, konzervant: dusitan sodný) |
Brambory |
Červená čočka (8,8 % hm.) |
Kořenící přípravek (sušená smažená cibule (obsahuje lepek (pšenice)), sójový hydrolyzát, protispékavá látka: oxid křemičitý, koření, aroma, kyselina citronová, extrakty koření) |
Zahušťovadlo: modifikovaný škrob |
Rostlinný olej (řepkový) |
Sůl |
Obsah masa v okamžiku zpracování 25 % hm. |
Část pevné složky masa přechází zpracováním do výrobku |
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 618 kJ |
Energetická hodnota | 148 kcal |
Tuky | 7,8 g |
z toho nasycené | 2 g |
Sacharidy | 11,7 g |
z toho cukry | 2,5 g |
Bílkoviny | 7,8 g |
Sůl | 1,3 g |
Voda |
Uzené vepřové maso 24 % hm. (obsahuje solící směs: sůl, konzervant E 250) |
Čočka (12,3 % hm.) |
Cibule |
Pšeničná mouka |
Rostlinný olej (řepkový) |
Cukr |
Ocet |
Sůl |
Pepř |
Obsah masa v okamžiku zpracování 24 % hm. |
Část pevné složky masa přechází zpracováním do omáčky |
Upozornění: Udávané informace se vždy vztahují ke zvolené variantě zboží. Uvedené údaje jsou pouze informační a je nezbytné je ověřit přímo na prodávaném výrobku.
Hamé EasyCup Červená čočka pikantní s uzeným 400g, Hamé EasyCup Čočka s uzeným vepřovým masem 400g
Tento týden vám přináší i další letáky se slevami. Prohlédněte si akce v letácích Tesco, Albert či Lidl.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.